27 April 2010

BEST VACATION PHOTO CONTEST by mekchu..

tgk duk bosan2 , g jengah blog so close 2213..tetiba terbaca lak entri tuan punyer blog pasal contest mekchu..o hoo..mcm best jerr bunyi dia..memandangkan aku teringin nak adiah tu kan, so pe kata aku join contest mekchu ni..

http://churalliya.blogspot.com/2010/04/best-vacation-photo-contest-by-mekchu.html



photo 1 : gambar ni amik masa singgah makan on t way nak balik pahang..


photo 2 : hak yang abg duk blkng tu xde keje snap gambar adik aku yg tgk snap gambar aku ni


photo 3 : nak melangkah pun sempat gak posingkan..hu huu..


photo 4 : aku n adik..kat masjid kristal ni..mmg cantek pemandangan kat situ..


photo 5 : gambar tanpa sengaja..hasilnyer..uhuuu..menarik gak ni..



**nak join Best Vacation Photo Contest by mekchu ni....mana tau leh dapat adiah kan..hu huuu...**


mekchu minta :

Nama Glamer : linnanayus
Tarikh percutian : 12-15 Februari 2010 (time raya china ni)
Tempat percutian : Kuala Terengganu

8 comments:

diarieslinnanayus said...

alaa..mekchu kata xblh nak komen kat entry la..i try..i try..

WanDiana said...

try lagik comment kat sini..nak masuk gak bleh???

daud razak said...

hu huu..test..test..

WanDiana said...

test2...

WanDiana said...

lagik sekali...nak masuk gak contest ni..

daud razak said...

nak join nak join

linnanayus said...
This comment has been removed by the author.
diarieslinnanayus said...

diana : jom join contest mekchu ni..best woo..