05 May 2010

TWILIGHT-my feberet movie.

CITER NI SELALU TAYANG KAT ASTRO..(CHANNEL BAPER NTAH..) TP YANG PASTI SETIAP KALI TAYANG AKU MUSTI TGK NYERR..bila aku tgk movie ni, cam biasa la aku berangan yg heroin tu aku..hik hik hikk...jom layanzzzz !!!!!






kisahnyer brmula bila bella pindah ke satu bandar ..tinggal bersama ayahnyer..belajar di sebuah kolej..dari situ bella pelik dgn sorang mamat ni, nama dia Edward Cullen..muka dia pucat dan x bercampur ngan org lain..Edward slalu lepak ngan family dia jer tp slalu gak pandang2 Bella..bapak Edward doktor..smua pesen muka pucat..pas bella masuk satu kelas ni dimana bella duk sebelah Edward..Bella duk duk je, Edward terus bla sambil menekup mulut dia..makin pelik la Bella..2 3 ari Edward x g kolej,ntah napa ati bella xsedap bila Edward xde..

One day, Edward tiba2 muncul kat kelas..Bella ngan selambanyer duk sebelah dia..n tanpa disangka dia menegur Bella..pas satu satu..pas satu satu..n terus mereka akrab..

ada la satu petang tu time bella g kat keta dia, tiba2 ada satu keta xdpt nak control kelajuannyer n sipi2 nak langgar Bella..tetiba Edward muncul n menahan keta yg nak langgar bella tu ngan tangan dia..terkejut beruk la kan minah ni..lekuk siot keta tu..Edward terus menghilangkan diri..bella dibawak ke spital, doktor yg rawat bella tu ayah Edward..masa bella nak kuar dr bilik doktor tu, bella terdengar perbualan Edward ngan ayah dia..bella terus panggil dia..Edward ngan machonyer g kat bella wat2 mcm xde paperr..bella tanya, :"macamana awak blh ada kat sebelah sy time insiden tu"..Edward ckp mmg dia kat sblh bella tp bella nampak Edward kat seberang jalan ngan adik beradik dia..Edward ckp mbe Bella terkena gegaran, tu sbb dia lupa..


hu hu huu..letih nak citer kat sini..korang tgk la nnti sambungan nyer kat astro..channel 411 or 412 or 413..antara tu la...mmg gerenti korang pun syiiokk tgk citer ni..xseram pun, romantikk gilerzz..


Yg pasti Bella akhirnyer tahu Edward adalah vampire (makan darah binatang,family Edward cuba control bila tgk manusia)..tp bella xkesah sbb dia cinter giler kat laki tu..sampai satu tahap satu kelompok vampire lain dpt menghidu bau darah kat Bella.Bella jd buruan..

lastt nyer..KORANG TGK LA SENDIRI..HII HII HIII...


*****aku conpius la, ada brapa movie citer Twilight ni..yg aku tgk kat tv tajuk dia TWILLIGHT, td tgk kat ternet ada Twilight New Moon..n akan dtg ni Twilight eclipse..ermm..kena beli dvd nampak nyer ni..*******


AKAN DATANG DI PAWAGAM

http://watchtwilight-movie.com/

4 comments:

ElyaElmo said...

ooowh..dh nk kuarr kee??ingat kan dh kuarr..hu3

diarieslinnanayus said...

ntah la akak pun xtau..hii..semenjak duk bentong ni,xtau dah ttg pawagam ..ntah2 dah tayang..hu huu huuu..

soclose2213 said...

kita bg pinjam kad astro la..pakej xpenuh ni..hihihi

diarieslinnanayus said...

alaaa..ksu, thilaga kan ada..rm5 je..hi hi hiiii...