03 May 2010

SELASA yang bz



SELASA : malam td kunci jam kul 6.00 am..rasa semangat nak g keje..TETAPI aku bangun jam 7.00 a.m lagi..hwa hwa hwaaa..itu pun mcm biasa mak aku kejutkan..badan aku xsehat 2-3 hari ni..so xtau la napa susah sgt nak bgn,mmg langsung xsedar..klu bukan krn mak aku yg menjerit2 suh bangun..confem air liur basi meleleh sampai ke tgh ari..

ermm rasa nak pakai cantek2 sikit ari ni, kurung moden warna HITAM..(semalam itam gak..hiii...)..tp tudung lain erkk..smlm punyer dah berBAU..siap2 gosok baju, mandi laa..he heee ala kadar lagi..lambat kan..:)** apa punyer pompuan laaa...**

dah kul 7.50 am..pe lagi pecut arrr ngan kancil aku (smlm bie dah isi minyak..hi hii..)..sampai opis, huhhhh!!!! lega tepat kul 8.00 a.m aku mengetik kad perakam waktu itu..punyer la gilerzzz dua ari ni..sib tak merah..(bulan lepas 5 kali merah,ha ha haaa..cam baguss jerr..)

sampai opis keje dah menunggu, first wat Buku Tunai Cerakinan dulu erk..minggu depan nak cuti seminggu, so Buku Tunai kena anta sebelum 10 hb...ok siap..alhamdullillah..pas tu g makan kat opis je, ada meeting ari ni..so makan free lerr..nasik lemak, ada ayam rendang..sodappp..

abih je makan, sambung wat keje laa..semalam En. Amir dah bg lampu merah tuk wat payment bg kakitangan yg g bank, g audit temerloh n anta student g spital..so ari ni aku kena asingkan smua claim2 tu untuk bayaran..ermm x byk gak..dlm RM880.00.ada lg balance tuk bln2 akan dtg..ok setel..nak amik sign pegawai je lagi ni..

pas tu wat Penyata Pemungut, nak g anta kat Bank..xbyk gak ada dlm 7 pemulangan je..so petang ni aku kena g bank arr..aduisss..dah le kepala den poneng ari ni..panassss kat luar tu..xpe arr, aku yang menurut perintah..

SEMENTARA TUNGGU PENGESAHAN PEGAWAI, AKU BUKAK LE BLOG NI KEJAP..TULIS KAT ENTRI CATATAN HARIAN AKU..(dah macam fail meja lak...hik hikk..) **leh bg audit tgk kat sini je, fail meja AIRULAZLINA..hwa hwa hwaa...**

ermm dah dekat kul 1.00..nak g balik umah makan n tgk baby..

SELASA YANG MENYENANGKAN

5 comments:

WanDiana said...

ada org tu asik moody jerk..minggu yang tak menyenangkan baginya.saper tu???shhhh...rahsia.

diarieslinnanayus said...

hwa hwa hwa..moody sorang2 dah le..menyempoikan hari selasa yg indah ni jerr..

diarieslinnanayus said...
This comment has been removed by the author.
ElyaElmo said...

selasa yg bz jugak kat sini sis....
busan pun ade jugakkk...hu3
salam kenal sis

diarieslinnanayus said...

busan ubatnyer tido,,tu klu akak la..heee..salam kenal gak..