27 June 2010

KL TOUR IN MEMORY - 26.06.2010

akibat bosan tahap gaban sabtu 16.06.2010 baru2 ni..aku ngan gembel nyer ke kolumpo ngan anak kecik aku..kebetulan along nak gerak ke Airport..so aku tumpang le sekaki kan..sampai2 kat kl, pakwe adik aku amik..g opis astro kat PJ amik dila (adik)..ngan sehelai sepinggang..n x plan nak g jalan2, ingat nak duk lepak umah dila jerr...tetiba dila ajak g KL tour..aku orait jerr..best gak jalan..
sampai kat KL tour rupa2nyer dah lain sgt dr yg aku g dolu2 kala tuhh..mmg best, ada mini zoo kat luar, leh naik kuda, leh main game keta..leh naik Kl tour..smua tu dlm 1 package jeww..setengah ari abih time kat situ..mmg x rugi..syiiokk gilerrss..lebih2 lagi aku xkuar ongkosnyer kan..hu huu!!!..smua disupport sepenuhnyerr..sambil2 tu sempat jugak la snape snape gambar..meh tgk reramai kat bwh nih..>>>>


pegang ular..ingat nak pegang hak besar tp cian lak kat danial..hak kecik ni pun dia tarik ekor..nasib x arwah aku ari tu..he heee



naik kereta kuda..kesian lak tgk kuda sekor tu bwk kamik yg gemok2 ni..nak je aku suh bangla yg bwk keta kuda gantikan tpt kuda tu..biar dia jd kuda..ha haaa!!!

takut sbnrnyer nih..wat2 berani je..dlm hati ada gunung berapi maa..


Danial pun takut kat kuda ni..xmo senyum2 dia..



tgk kura2..suka danial..



kat atas KL Tour..


1 comment:

soclose2213 said...

lin akak ada tag..adiah lenses tau..