23 August 2010

ISNIN yang ntah apa-apa

PAGI ISNIN = berkira-kira nak dtg opis coz rasa bosan yang melampau ..lebih2 lg bila xde keje nak wat..fb pun dah x leh online..ermm..!!!..sampai opis cuba carik keje2 yg boleh di wat..kejap je, dah siap pun..last2 g tido dlm bilik pink..jam bru kul 12.00..Ya ampun, rasa lambat giler ari ni..APA LAGI YANG AKU NAK BUAT NI!!!!!!..
PETANG ISNIN = aku saja lengah2 kan masa..kul 2.30 bru sampai opis..g toilet, main make up2..bila dah puas hati..masuk unit kewangan,terasa bingit dengar suara sang nyamuk..aku cuba wat do no..cari geng tp xde lak..diana cuti anak sakit..ksu g solat agaknya..pe lagi aku bukak ler blog ni haa..x la bosan sgt..leh la tulis2 apa yg patut..skali nampak lg sekor nyamuk, nyamuk tgh bengang kot..hempas itu hempas ini..mcm x puas hati..ermm malas nak layan..baik aku teruskan penulisan aku ni..aa haakkkss!!! JAHAT NYE AKU!!!..
baru kul 3.30 ptg..sejam setengah lagi ..perut dah terasa sakit..kepala mula pening2..mungkin sbb ari ni aku dah 2 kali muntah..perut masuk angin kot..sabar lin sabar...aku teringin nak borak2..nak ngumpat2 tp xde idea..lgpun dgn sapa? geng dua dua xde..tapi geng aku baik2, jarang ngumpat2 ni..klu terngumpat pun ,hanya cerita pasal NYAMUK..he heee...
xpe la..mungkin hari ni je aku xde mood..mana tau esok aku ok..klu la aku x malu, nak rasa aku berjoget2 sambil nyanyi lagu dangdut mcm duk kat IB dulu..TAPI.......dah jadi bini orang daaaaa...kena la berubah kan..rindu zaman muda2 dulu..mulut masing2 smua mcm cibai...dulu aku di kategori kan mulut jahat..geng mulut jahat..tp skng usia membataskan smua nyaa..ecehh!!! baik la konon kan..hee...
xde menda dah aku nak citer..klu aku bosan lg kang, aku sambung balik citer ngarut aku ni..hiii...

2 comments:

soclose2213 said...

salam lin, ada awardsss sila amik..=.=

diarieslinnanayus said...

awardsss? camner nak amik??heee...